Aieshah's FotoPage
Happy family


By: aieshah n subkhi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Monday, 18-Feb-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Memek muka syahmi (Real! No editing)

Sebagai seorg manusia yg normal, saya kadangkala bknlah hensem & macho sepjg masa.W/pun sy masih baby tapi kadangkala ke'comel'an sy terjejas ikut mood semasa saya.Xp'caya?Tgk le muka sy kat bwh ni :


Muka cenggini bleh menang pape contest baby comel x?


Time ni tgh bengang ngn cameraman.Tu psl xpandang camera


Sy tgh sedih ni.Tapi xde sapa yg peduli.


Nak tue! Tp sy dihalang.Dah puas menjerit tp apalah kekuatan sy...


Saturday, 12-Jan-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Syahmi @ kenduri kawin

Posing maut kat kerusi pengantin
Kat pelamin
Pengantin lelaki - 2 pupu syahmi
View all 5 photos...
Inilah antara beberapa aksi syahmi time attend kenduri kawin.Happy tul dia.Maybe kat tmpt baru kot. Take a look k!


Syahmi b'gambo kat pentas dewan


Penanggah-bagi bunga telur


Bergambo ramai-ramai


Thursday, 20-Dec-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Eidul Adha 2007 :Aksi-Aksi Syahmi

Muka cuak nak naik atas bdn lembu
Syahmi ngn mbah lanang
Syahmi ngn paman As(pak cilik)
View all 5 photos...

Ntah apa yg ditenungnya!


Syahmi,botol susu & kepala lembu


Eh..eh...nak ketuk kepala lembu plak!

Raya haji aritu, balik Kuala Kubu Bharu(KKB). Ada +-6 ekor lembu yang disembelih.Bwk le si syahmi kat tempat penyembelihan tu sbb nak bg dia tgk lembu. Sampai sana...tinggal sekor je yg masih hidup sbb we all lwt.Tapi xpe le, dpt gak my baby berkenalan ngn makhluk yg bernama lembu ni Tgk le gambo...betapa teruja & berani-berani takutnya si syahmi ni dgn lembu-lembu yg dah disembelih


Friday, 23-Nov-2007 03:47 Email | Share | | Bookmark
Test editing picture



Al-'ilmu bila 'amalin, kasyajaratu bila thamarin (Ilmu tanpa amal, laksana pohon yg xb'buah).Itu pepatah arab yg glamer zmn wat al-insya' kat skolah dulu.So, masuk 'U' amik course multimedia tp skill tu t'perap je.Maklumle,kat hukm aku involve more on designing system development.So,xtau le ada lg ke x saki baki skill tu,tp aku b'usaha m'edit n display utk public.So ni le hasil keje aku yg xseberapa.Ramai lg rasanya yg bleh edit pic ni lg lawa


Tuesday, 16-Oct-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Eidul Fitr 2007 @ Kg.Parit Medan, Muar

Gambo bln posa.Br lps alter lengan & seluar yg labuh
Papa n syahmi
Papa n syahmi posing dlm umah atuk
View all 26 photos...
Tahun ni bleh kata beraya byk tempat.Thn lps byk beraya sebelah hubby je cz syahmi baru lahir n mama pun dlm pantang.Tahun ni,raya 1st kat kg papa(KKB) kemudian ke sg.bsr+bagan datoh perak.Raya ke-4 ke muar,johor plak sbb ada gathering family.Penuh umah atuk,ada le dlm 200-300 org ngn bakar sate dlm 3K-4K cucuk Eii...sedara sebelah ibu aku ni mmg ramai & sdr mara pun dah ada yg duk merata tempat kat m'sia ni bleh kata dtg umah atuk sbb dah siap tentatif.B'mula ngn tahlil,pastu tazkirah,marhaban,hadiah kecermelangan akademik,bantuan anak yatim n lastly tukar hadiah.Paling malang tangkap gambo ramai² xdpt wat cz hujan.Sabo je le.Dah cun² xde rezeki plak.Klu x,sure lg meriah n best sbb xtvt b'gambo ni le yg ditunggu suma org.Last² b'gambo ngn family sdr je le...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net